Tilbakeblikk over opplevelser i Auto Inform høsten 89 - våren 91
April 1991
Høsten -89 begynte Svein og jeg ved et tilfelle å snakke sammen - et lite frø ble sådd. Det positive var at Svein satt inne med gode kunnskaper om hvordan et slikt frø må stelles for at det skal kunne bli en kraftig plante som kan formere seg ved ny frøsetting.

I nesten et år hadde vi jevnlig fin kontakt - VI SNAKKET SAMMEN - og kom frem til at vi ønsket kontakt med flere personer for positiv kommunikasjon.

Derfor startet vi en gruppe (22 personer) høsten 90 og hadde mange treff med gruppen med temakvelder og sosialt samvær.

Det var en opplevelse og erfaring å få være sammen med disse 22 helt forskjellige personer. Svein sto til rors hele tiden. Ved årsskifte 90-91 gjorde vi opp status. På dette tidspunket var det blitt tynnere i rekkene - noe vi antok skyltes at ønsker og behov var en høyere grad av personlig kontakt.

Så i januar - 91 gikk vi den motsatte vei og satset på de få som var igjen og det ble - BINGO. Ting begynte å skje og vi har hatt en fin kontakt, nærhet og felles ønske om å få jobbe for et eller annet mål. Vi har funnet ut underveis at mulighetene er ubegrenset - det er bare å funne ut hva vi vil - og så gjøre det.

Det første resultatet er at Shula har startet frisørsalong hos Auto Inform. Og vi vil videre - så fremtiden i Auto Inform synes lys.

Jeg takker Svein som har fått snøballen til å rulle og for all den støtte og hjelp jeg selv har fått til personlig utvikling.

Tidligere visste jeg at livet for det meste er positivt - i dag opplever jeg det.

FANTASTISK

En glad hilsen fra Bente